![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پذیرش
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Montreal [پذیرش دانشگاه] دانشگاه
اطلاع دارین این دانشگاه رشته های هنر و حسابداری هم پذیرش داره یا نه؟ واسه این رشته ها فاند میده یا نه؟ چجوری میتونم به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم؟
2021-08-29 12:06:00 #Montreal [دانشگاه] دانشگاه
دوتا سوال داشتم ۱.من پذیرش وینتر دارمmeng،ترم سامر واحدی ارائه میشه و امکانش هست که دیفر بشه به سامر؟ 2.برای دیفر باید اکسپت کرد و دیپازیت پرداخت کرد؟ یا نه؟
2021-08-29 15:11:00 #Montreal [امکانش هست] دانشگاه
با معدل ۱۲ لیسانس عمران و فوق لیسانس معماری معدل ۱۸ و نمره زبان ایلتس ۸ میشه پذیرش گرفت از این دانشگاه؟
2021-08-29 16:45:00 #Vancouver [فوق لیسانس] دانشگاه
از تو صفحه مای کنکوردیا میتونم شهریه سالیانه م رو متوجه بشم چقدره؟ الان پذیرشم قطعی شده
2021-08-29 17:00:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه
دیگه من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:50:00 #Montreal [سفارت] دانشگاه
برای مستر رشته food science دانشگاه دالهاوزی بخوام اقدام کنم قبل اپلای توی سایت چیزی از انتخاب سوپروایزر نکرده آیا بدون داشتن سوپروایزر میتونم پروفایل تکمیل کنم و شانس پذیرش داره؟
2021-08-30 05:31:00 #Halifax [توی سایت] دانشگاه
من میخوام ارشد نرم افزار بخونم میشه بهم بگین چه شرایطی باید داشته باشم که بتونم پذیرش بگیرم؟ و فاند چطور؟
2021-08-30 16:25:00 #Ottawa [فاند] دانشگاه
از تو صفحه مای کنکوردیا میتونم شهریه سالیانه م رو متوجه بشم چقدره؟ الان پذیرشم قطعی شده
2021-08-29 17:00:00 #Montreal
من فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیر کبیر هستم معدل کلم ۱۵ و نیم هست ولی معدل دوسال آخر نزدیکای ۱۷ است آیلتس ۷ و نیم دارم پروژه کارشناسی به نسبت خوبی رو انجام دادم با موضوع جدید و دارم سعی میکنم که ازش مقاله در بیارم کارآموزی مرتبطی هم داشتم توی یک مسابقه ای هم شرکت کردم و مدرک اون روهم دارم سابقه شرکت در چند تا مدرسه تابستونی هم دارم آیا شانس گرفتن فاند برام وجود داره ؟ ممنون
2021-09-04 07:16:00 #Montreal
رجاینا برای مستر صنایع فقط دو تا ترم فال و وینتر داره ؟؟! اگه به وینتر نرسیدیم باید دیفر کنیم به فال سال بعد؟؟
2021-09-18 02:25:00 #Montreal